Papír Box főoldal

Tanulói munkalap csomag , 7 munkalap, 1 alátét, STIEFEL " I. osztály "
Tanulói munkalap csomag , 7 munkalap, 1 alátét, STIEFEL " I. osztály "
Bruttó: 5 500 Ft

Tanulói munkalap csomag , 7 munkalap, 1 alátét, STIEFEL " I. osztály "

Rendelésre, 2-3 munkanapon belül.

Első osztályos csomag, ami a nemzeti alaptantervhez igazodik.

7 db tanulói munkalap 1 db Mo. állatai alátéttel és kék filctollal.
A tanulói munkalapok a magyar oktatásban széleskörűen használt falitérképek és oktatótablók kicsinyített másai, nemcsak az órai munkát, hanem az otthoni gyakorlást is megkönnyítik.
Minden munkalap írható-letörölhető, cseppálló fóliabevonattal készül, a lyukasztás pedig megkönnyíti a gyűjtését és tárolását a lapoknak.
A 7 munkalap mindegyike munkaoldalas, kitölthető és letörölhető felületű.
A Magyarország vadon élő állatai két oldalas alátétünk a három fő élőhely – mezők, vizek, erdők – szerint mutatja be hazánk állatvilágát a legapróbb részletekig élethű, eredeti rajzokon.
Az apró állatrajzok mellett a gyerekek számára könnyen értelmezhető piktogramok szemléltetik az állatok élettartamát és védettségét Magyarországon.
Az alátéten helyet kaptak a sokak által ismert, „egyszerű” állatok, mint a nyúl vagy a róka, de olyan fajok is, amelyek őshonosak lévén, valaha jelen voltak hazánkban, majd a kihalás szélére kerültek, és az utóbbi évtizedekben újra megjelentek – mint a hiúz, vagy a barnamedve.
Az alátét másik oldala hazánk térképén érdekesen szemlélteti, merre bukkantak fel mostanában a ritka fajok, továbbá pontos információval szolgál Magyarország összes állatkertjének, vadasparkjának és akváriumának hollétéről is.
A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak, egy sor további elonnyel bírnak: védi az asztalt a karcolástól, vízállóak.
Márka
Stiefel
Bruttó: 5 500 Ft
Adatok
Márka:
Stiefel
Cikkszám:
TMCSOMAG1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek