Papír Box főoldal

1. osztályos kezdő csomagok

Elsőbe megy a gyerek, de nem tudja hol és hogyan fogjon hozzá a tanszerek beszerzéséhez?

Mi segítünk összeszedni a tanárok által megadott lista szerinti termékeket. Küldje el nekünk a tanszer listát e-mailen (uzlet@papirbox.hu) és mi rövid időn belül küldünk egy árajánlatot Önnek. 

Az itt összeállított listák füzeteket nem tartalmaznak, mert teljesen változó, hogy a szülő mintás vagy minta nélküli füzetet választ. Elsőben a vonalas füzetek vonalazására kell figyelni, hogy 14-32 legyen ráírva, a többi füzetnél nem tévedhetünk.

Alsóban a tanszerlisták tartalma között nem nagy különbségek szoktak lenni. Általában harmadik osztályig kérik a postairont, utána már nem nagyon. De az alap felszerelések minden osztályban ugyanazok. Természetesen a füzetek vonalazása más az első négy osztályban, de mi itt elsősorban a füzeteken kívüli alapfelszerelésekre gondoltunk: grafit, radír, ragasztó, színes ceruza, vonalzó, stb.

A tanszerlistákról rendszeresen lemarad a füzet- és tankönyvborító, a füzetcímke és az órarend. Ezekre próbáljuk mindig felhívni a szülők figyelmét, h ne utolsó percekben kelljen még keresgélni a boltokban.

Tapasztalatunk az, hogy kb. 6. osztálytól már nem mindenhol kapnak a gyerekek tanszerlistákat, nekik inkább az első órákon mondják meg a tanárok, hogy miket kérnek majd évközben. Ahogy nő a gyermek, úgy kell egyre kevesebb dolog a suliba.

Keressenek bizalommal, segítünk összeállítani a csomagot bármelyik osztályról is legyen szó!


4termék 14
4termék 14