Papír Box főoldal

Képeslapok

Üdvözlőlapok minden alkalomra, amelyekkel kifejezhetjük hálánkat, szeretetünket. Értéket és érzelmeket közvetítenek. Egy apró figyelmesség is lehet nagyszerű élmény, nagy öröm az ajándékozottnak. Szerencsére a képeslapok még nem mentek ki a divatból. Sokan keresik nálunk különböző eseményekre, ünnepekre. Nézzen körül kínálatunkban!

Válogasson a különböző alkalmakra szánt lapokból, legyen szó születésnapról, névnapról vagy ballagásról. Kerek születésnapokra ajánljuk az évszámos lapokat, amik megmutatják, hogy az adott évben mik voltak a jelentősebb események.

Kínálunk még lapokat keresztelőre, elsőáldozásra és bérmálásra is.

Alkalomhoz illő, idézetes lapjaink segítenek kifejezni részvétünket. Részvét nyílvánító képeslapjaink elegánsak és méltóak ehhez a szomorú eseményhez.

Esküvői lapok - A NAGY napon legyen minden tökéletes! Legyen a nászajándék is tökéletes a nagy napon! 

„Nászajándék” lapjaink minden bizonnyal emelik az ajándékozás fényét. Elegáns és tetszetős megoldást kínálunk a pénzajándék átadására a lapban kialakított kis zseb segítségével, a kedves idézetek pedig tolmácsolják az esküvői gratulációt, kívánságot is egyben. Gyönyörű díszítésű díszborítékokat kínálunk, amelyekben az ajándékba szánt készpénzt diszkrét és stílusos módon adhatjuk át az ifjú párnak. Ha szeretné, hogy az Ön gratulációja kitűnjön a többi közül, akkor válassza a zenélő képeslapok egyikét. Ünnepeljünk együtt az ifjú párral, köszöntsük őket szeretettel!