Papír Box főoldal

Iskolaszerek, tanszerek

Ebben a kategóriában összegyűjtöttünk mindent, ami az iskolakezdéshez szükséges vagy esetleg évközben kifogyott. Az első osztályba készülő gyerekek Szüleinek is szeretnénk segítséget nyújtani az előre összeállított 1. osztályos kezdő csomagokkal, amiket különböző szempontok alapján állítottunk össze. Elsősöknek még hasznos kategóriánk lehet az Iskolai kiegészítők, amiben megtalálhatóak azok a segédeszközök, kiegészítők, amiket a tanárok kérnek a tanszerlistákon. A magasabb osztályba lépők könnyen össze tudják válogatni a különböző kategóriákból az ecseteket, hegyezőt, radírt, ragasztókat, festékeket. Az ollók között nem csak az iskolások, de az óvodások is megtalálják a pici kezükbe a legmegfelelőbbet. És ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb iskolai kellékről, a technika és rajzdobozról, amibe sokminden belefér és többféle szuper mintával kapható.

Szerezzen be nálunk mindent egy helyen!

Mire van szükség az iskolakezdéshez?

Üzletünk 11 éves fennállása alatt már sok tanszerlistát állítottunk össze, de mindig van benne újdonság vagy meglepő tétel. Ahány tanár annyiféle lista. Két egyforma tanszerlista nem nagyon van (csak osztálytársak között :) ).
Mindenkinek segítünk összeállítani a tanszerlistáját. Van, aki e-mailen küldi el nekünk, van aki összeválogatja webáruházunkban, amire szüksége van és van, aki személyesen hozza el hozzánk üzletünkbe.
Üzletünk jól felszerelt és az esetek 95%-ában a teljes listát azonnal össze tudjuk állítani. Előfordul az is, hogy a Szülő otthagyja nekünk a listát és másnap érte jön, ránk bízza, hogy mi legyen a csomagban.

Kedvezőbb árú legyen a csomag vagy inkább minőségi iskolaszerek legyenek benne?
A füzet mintás borítóval rendelkezzen vagy inkább egyszerű, minta nélküli legyen?
A mintás füzetek tartósabbak, vastagabb a borítójuk és a gyerekek szívesebben válogatnak a lányos és fiús minták közül.
Aki nem szeret a bekötésével időt tölteni vagy nem érzi magát elég ügyesnek hozzá, azoknak ajánljuk a Süni sulikész füzeteit, amik eleve be vannak kötve egy matt fóliával. További teendő nincs velük.

A listákról általában lemarad két fontos dolog: a füzet-és tankönyvborító és a füzetcímke. A Szülők a tankönyvek átvételekor szembesülnek ezek hiányával, ha nem nálunk vették meg a csomagjukat, mert mi minden esetben megkérdezzük tőlük, hogy tavalyról esetleg maradt bőven erre az évre is vagy szükségük van pótlásra?
A tankönyveket kétféleképpen, míg a füzeteket háromféleképpen lehet bekötni. Azt, hogy ki melyiket választja csak a kézügyességtől és a türelemtől függ. Mindenki másra esküszik.
A jó minőségű mintás füzeteket a Szülők többsége már nem köti be. Hallottunk olyan öko iskoláról is, ahol kifejezetten tiltva van a füzetek bekötése műanyaggal vagy nejlonnal a környezetvédelem miatt.

Bújtatós füzetborítókat manapság már csak füzet méretben gyártanak, a tankönyvekre nincs bújtatós megoldás.
A tankönyvekre és füzetekre egyaránt kétféle borító létezik: a teljes felületén öntapadós vagy a két szélén öntapadós.
A két szélén ragadó borítót csak magasságban kell szabni a füzet vagy könyv méretére.
A teljes felületén ragadó borítót viszont teljesen a könyvre lehet pontosan szabni, de óvatosan kell vele dolgozni, mert, ha egyszer ráragadt a könyvre, akkor utána már nem tudjuk leszedni róla.