Papír Box főoldal

PapírBox papír-írószer bolt Budapest, Óbuda


Papír-írószerek, irodaszerek, irodai kiegészítők, iratrendezés, iskolaszerek, kreatív hobby termékek, naptárak, ajándéktárgyak és nyomtatványok. Céges bélyegző készítés egy munkanap alatt. Kérem tekintse meg kínálatunkat!
A folyamatosan változó trendek és minták miatt sok terméket pl. füzeteket, jegyzettömböket nem tudunk bemutatni webáruházunkban a teljesség igénye nélkül. 
A rendelésre kapható termékeink nincsenek raktáron üzletünkben.
Az 1-2 munkanapon belül kapható termékeket rendelés esetén akár már másnapra be tudjuk szerezni.
Kérjük mindig olvassa el a termékek leírását!
 

Üzletünk címe: 1032 Budapest, Szőlő u. 64/a
Papír bolt nyitvatartása:
hétfőtől-csütörtökig 9.00 - 17.00
pénteken 9.00 - 15.00

Papír Box nyomtatványbolt Budapest

Alapítva: 2012. november 6.


Amennyiben webáruházunkban nem találta meg a keresett terméket, vagy további információra van szüksége, hívjon vagy írjon e-mailt, a legrövidebb határidőn belül árajánlatot adunk és kibővítjük kínálatunkat. A webáruház árai eltérhetnek a papírbolt áraitól!
  
Kövessen minket Facebookon is:Facebook
Kiemelt ajánlataink

Gondolkodjon zöldben!

Keresse környezetbarát termékeinket. Tegye meg az első lépéseket környezetünk megóvása érdekében és válassza újrahasznosítható, újrahasznosított alapanyagokból készülő vagy környezetbarát gyártású termékeinket, amelyekkel Ön is hozzájárulhat Földünk védelméhez!

Válogasson kedvére irodaszer és különféle irodai kiegészítő termékeink között. Fénymásoló papírok, krepp papírok, ragasztás vagy csomagolás? Egy konkrét termékre áhítozik, vagy több dolog érdekli? Nálunk megtalálja, amire szüksége van. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen állunk a rendelkezésére!

Legnépszerűbb márkáink: