Papír Box főoldal

Írószerek

Az írószerek elengedhetetlen kellékei a minden napjainknak. Egy tollra vagy ceruzára bárhol és bármikor szükségünk lehet.

Minden kategóriánkat próbáltuk úgy beparaméterezni, hogy Önöknek könnyebb legyen keresni, szűkíteni és megtalálni a megfelelő íróeszközt. A golyóstollaknál sokaknak fontos az írásvastagság, hogy vékonyan vagy vastagon fogjon egy toll. Sajnos sokan összekeverik a vonalvastagságot a golyóátmérővel. Mi igyekeztünk mindkettőt feltüntetni.

Hivatalokban vagy csak otthon egy hivatalos irat aláírásánál nagyon fontos, hogy az a toll, amivel aláírunk, annak a tintája nem eltávolítható legyen, vízálló tintával rendelkezzen és UV-álló legyen. Ezekre is lehet szűrni, ezek az alárásra alkalmas tollak.

Sokan kedvelik a zselés tollakat és a rollertollakat, mert ezek kicsit filcesebben, gördülékenyebben írnak. Rollertollak között megtalálhatóak a radírozható tollak is, amelyek végén nem hagyományos radír van. Ezeknél a tollaknál hő hatására tűnik el a tinta és ahogy ezzel a "radírral" dörzsöljük a felületet hő keletkezik és ennek hatására illan el a tinta. Vigyázni kell ezeknél a tollaknál, mert ha meleg helyre tesszük őket, mondjuk télen a fűtőtesthez vagy nyáron a kocsi szélvédője mögé, akkor is elillan belőle a tinta.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a kereséseknek megfelelően. Ha esetleg nem találja meg webáruházunkban a keresett kedvenc írószerét, kérjük írja meg nekünk e-mailen (uzlet@papirbox.hu) és mi utánajárunk.

Vásároljon kényelmesen akár házhozszállítással is!