Papír Box főoldal

Dekormarkerek

A dekormarkerek használata: Határozott mozdulatokkal rázza fel-le a markert úgy, hogy rajta van a kupak. A tollszár belsejében lévő golyó (ennek a mozgását hallja rázás közben) keveri össze a festéket a markeren belül. A lezárt kupak biztosítja a marker hosszú élettartamát.

Nyomja rá függőlegesen a hegyet többször a papírra egészen addig, amíg a hegy meg nem telik festékkel. A hegy tintával való átitatottságát javasoljuk, hogy külön papíron tesztelje – ha a vonal tiszta, egységes, akkor a marker készen áll a használatra. 

Ha a festék kevésbé folyamatosan folyik a használat során, újra rázza meg ügyelve arra, hogy a kupak a tollon legyen ezzel elkerülve, hogy kilövelljen a festék.

Amennyiben szükséges, csap alá tartva megtisztítható a hegy. Ezt olyan gyakran teheti meg, amilyen gyakran csak jónak látja. Ha nagyon kiszáradna, éjszakára vízbe is áztathatja.

Bármilyen helyzetben tárolhatjuk a filceket. Az a fontos, hogy a kupakot tegyük vissza rá használat után. A belsejében lévő golyó, ami a festéket keveri fel, tökéletesen tartósan megmarad a tollszárban. 


110termék
 
110termék